Autó felvásárlás azonnal

A következőkben megpróbálunk segíteni önnek és néhány tanáccsal ellátni ha eladósorba kerül autója. Mire érdemes odafigyelni.Sok hirdetéssel fog találkozni ahol autófelvásárlást reklámoznak. Interneten, nyomtatott sajtóban az autó szélvédőjére helyezett cetliken. De még falra kiragasztott, pofon egyszerű papírlapokon is melyen autó felvásárlás azonnal felirat olvasható.

Tehát autófelvásárlással sokan foglalkoznak, de nagyon nem mindegy kinek adjuk el autónkat

autó felvásárlás azonnal
autó felvásárlás azonnal készpénzért

A következő fejezet arról szól, hogy eladhatjuk járművünket egy autó felvásárlás azonnal hirdető cégnek.De figyeljünk oda a helyszínre is.

Autó felvásárlás azonnal de hol?

Autó eladásnál is érdemes odafigyelni és körültekintően eljárni.
Nézzünk 2 példát a gépjármű eladásra.

Ön jelentkezik egy hirdetésre ahol autófelvásárlást hirdetnek. Azt kérik ,hogy vigye be egy telephelyre az autót, ahol átvizsgálják és amennyiben önnek is megfelel az ajánlott vételár, már ki is fizetik.

Ön szeretné ha átutalással egyenlítené ki a cég a vételárat és ezt a cég vállalja is. Egy időben elkészül a szerződés és a vételár megérkezik az ön bankszámlájára.

Az átutalás ma már azonnal megjelenik az ön bankszámlaszámán. Ön az adásvételi szerződésből kettő darab példányt kap. Az egyiket 8 napon belül leadja egy okmányirodában /jelenleg bárhol megteheti ezt, függetlenül attól , hogy hol lakik/ és ezzel az ügylet befejeződik.

Ebben az esetben önt már nem érheti kellemetlen meglepetés, hiszen az autóját egy hivatalosan bejegyzett és a jogszabályoknak megfelelően működő cég vette meg.

2,

Ön jelentkezik egy hirdetésre ahol autófelvásárlást hirdetnek.

Az autófelvásárló azt kéri, hogy találkozzanak egy megadott címen, pl egy benzinkúton, vagy akár az ön lakóhelyén.

Az autófelvásárló megnézi az autóját, ajánl egy összeget, ön elfogadja. Az illető kifizeti önnek a vételárat, mert átutalást /amit ön szeretne/ nem tudja teljesíteni, majd egy előre megírt és a vevőnél aláírt adásvételi szerződést irat önnel alá.

Ebben az esetben nagy valószínűséggel egy olyan cégnek adja el autóját ahol a cég képviselője egy úgynevezett stróman. Ezek a cégek néhány hónapig, talán egy évig működnek, majd hasonló módszerekkel újat alapítanak. Az autóját sosem fogják átírni.

Amennyiben még használják az autóját számíthat különböző bírságok önnek történő postázására. Amennyiben a szerződés amit kapott bármilyen okból hibás nem tudja be és lejelenteni az okmányirodában az eladás tényét.

így a kötelező biztosítást és a teljesítmény adót is tovább kell fizetnie amennyiben nem tudja elérni a céget amelyik az autóját megvásárolta.

Lentebb az autó felvásárlás tényeit összegzem.

Összegezzük az autó felvásárlás azonnal tényeit

Tehát összegezve: Érdemes olyan céget választania amelyik több éve működik és telephellyel rendelkezik, átutalást is tud teljesíteni.

Ezt könnyen ellenőrizheti ingyenes cégadatbázisban, cégkivonat formájában.Minden esetben győződjön meg róla hogy ténylegesen a cég képviselője írta alá a szerződést.

Gondosan ellenőrizze le a szerződésbe leírt adatokat. Fontos tudni, hogy sem elírás, sem javítás nem szerepelhet az okiratban.

Ami sok embert érdekel, hogy mit mennyiért.Erre kapsz választ a következő fejezetben.

Néhány gondolat az eladási árról.

Önnek nyilván az a legfontosabb hogy a lehető legmagasabb árért sikerüljön értékesítenie autóját.

De a fenti példákból is látszik, hogy autófelvásárlás és autófelvásárlás között jelentős és fontos különbségek vannak. Tehát nem biztos hogy egy magasabb ár eléréséért érdemes felesleges kockázatot vállalni.

Azt is érdemes fontolóra venni, hogy amennyiben autófelvásárlással is foglalkozó cégnek adjuk el autónkat, nyilván a piaci ár alatt fogjuk értékesíteni autónkat, hiszen a cég ebből él, tehát a jövőbeni haszon reményében fogja tudni megvásárolni autónkat. Ebben az esetben viszont az ügyintézés is sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

Kinek ajánljuk az autó felvásárlás azonnal eladási formát

Azoknak ajánljuk autófelvásárló cég felkeresését, akik nem szeretnének saját lakásukba idegeneket beengedni. Amennyiben meghirdeti autóját de nem szeretne megválaszolhatatlan kérdéseket hallgatni, vagy már a hirdetésben is szereplő adatokat, tényeket sokadszorra is elmondani.

Nem szeretne telefonos alkudozásba bonyolódni, egyszóval gyorsan és egyszerűen szeretne autójától megválni.

Talán közhely, de nagyon igaz, hogy kétszer szeretjük autónkat a leginkább, amikor megvesszük és amikor eladjuk. Ezzel a kis segítséggel, amik a fentebb leírtak tartalmaznak, talán segíteni tudtunk abban, hogy az a bizonyos második szerelem is élmény maradjon.

Vélemény, hozzászólás?