Autófelvásárlás készpénzért

Lecserélendő autónk eladásánál felmerül a kérdés, hogy készpénzért, vagy esetleg átutalással kérjük a vételár kiegyenlítését. Az autófelvásárlás készpénzért előnyeiről,hátrányairól és esetleges veszélyeiről is olvashatsz cikkünkben.

Autófelvásárlás készpénzért de hol hirdetik?

Számtalan helyen és formában találkozhatunk az autófelvásárlás készpénzért fogalmával.Hirdetik az utcán egy oszlopon, elhelyeznek egy cetlit a szélvédőnkön, vagy természetesen legtöbbször az interneten található hirdetés formájában.
A legfontosabb kérdés, hogy mennyire gyorsan szeretnénk megválni autó társunktól.

Erre a kérdésre keressük a választ a következő fejezetben.

Milyen gyorsan akarjuk eladni gépjárművünket?

Mindig a legfontosabb kérdés, hogy mennyire gyorsan szeretnénk eladni autó társunkat.

Lehet, hogy azonnal kell a pénz, de az is lehetséges, hogy egyáltalán nem szempont, hogy milyen gyorsan adjuk el csak az, hogy minél jobb áron sikerüljön az értékesítés.

Az első esetben nyilván a felvásárlás készpénzért alatt található hirdetéseket fogjuk böngészni és az ott található cégekkel vesszük fel a kapcsolatot.

A gyors eladás ellenére érdemes több céget is felkeresni, mert akár 10-20% különbség is lehet két ajánlat között, pedig ezért lehet, hogy csak pár km-t kell még utaznunk. Járjunk el körültekintően a vételár átvételénél.Ellenőrizzük le a kiszemelt céget. Néhány kattintással már láthatjuk is a cég adatait.

autófelvásárlás készpénzért
autófelvásárlás készpénzért

Autófelvásárlás készpénzért na de kiben bízhatunk?

Készpénzt csak olyan cégtől fogadjunk el, amelyiknek van telephelye

Számoljuk meg kétszer az összeget, ne sajnáljuk az időt erre. Akinek lassan megy a pénz számolás az kérje meg az ügyintézőt, hogy legyen türelemmel.

Lehetőleg minél nagyobb címletekben kérjük az összeget, mert így egyszerűbb a számolás is.Fontos azonban megjegyezni, hogy a legjobb megoldás, ha átutalással kérjük kiegyenlíteni a vételárat.

A következő bekezdés az autófelvásárlás kiegyenlítése utalással témáról fog szólni.

Autófelvásárlás készpénzért, akár bankkártyával?

Autófelvásárlás készpénzért
Autófelvásárlás készpénzért akár átutalással

Igen lehetséges átutalással is kérni az összeget.
Nézzük az előnyeit:

  • Nem kell számolnunk
  • Nem fogunk hamis pénzt kapni
  • Ami nagyon fontos és természetesen praktikus is, hogy az összeg néhány másodperc után megjelenik a számlánkon és erről azonnal sms értesítést is kapunk.
  • Nagyon jó hír, hogy ez a nap 24 órájában működik, hétvégén isKijelenthetjük, hogy habár készpénzes  hirdetésre jelentkezünk, mégis jobb ha átutalással kérjük a kifizetést.

Amennyiben egy hivatalosan működő céggel állunk kapcsolatban, akkor biztosan teljesítik kérésünket. Ez a legbiztonságosabb módja az autó vételárának átvételére.

Vélemény, hozzászólás?